Thursday, July 2, 2009

dah abis tempoh percubaan...



tadaaa..im back..hehehe..lama x buat entry baru..xde menda nk citer..kehabisan idea kot hehehe hari ni baru lah ada entry nk buat kuang kuang kuang
untuk pengetahuan semua ..today aku dgn secara rasmi nyer menjadi pemegang lesen memandu penuh huhuhu(lg nk kecoh kan..org lain lama dh pki lesen penuh).harini gak Lesen P aku dh tamat tempoh(sukanyer aku ahakss)bleh lah tanggalkan lambang P yg gedabak besar dpn cermin kete tu hahaha


so masa lunch tadi aku p lah kt Parcel D Putrajaya(plan asal nk renew kt Pertama Kompleks..tp mls nk driving so x jadi ler) sbb nk renew Lesen penuh ni ler...punya lah ketat nk masuk Parcel D ni...hanya kete yg berpelekat saje d benarkan masuk..so terpakse lah aku tawaf lagi roundabout Putrajaya ni..pastu parking kt Anjung...dhlah panas terik..parking lak xde tension lagiii (hehehe)...so kene menapak lah jauh nk ke pejabat JPJ ni yg terletak kt Blok D4...berpeluh² aku smpi kt pejabat JPJ ni...tension jer aku tgk...ape yg special sgt Parcel D ni smpi org luar x leh parking kete kt dalam..siottt jer...tensionnn
but the best thing is...masa aku smpi kt kaunter..xde org lak..so dlm 10minit jer lesen aku dh siap...fuhhh lega rasanyerrr
so ini ler pic lesen penuh aku,baru konfident skit dpt lesen penuh...aku renew utk 3thn terus...malas nk renew every year.

tetap guna pic yg lama kan hahahaha

4 comments:

  1. kenapa main nyorok2 dlm wallet tu?

    Tahniah2... kita juga yg nan hado lesen lagi.. bawa keta pun x reti.. kui3..

    ReplyDelete
  2. saje nyorok..sbb chubby..blehh??hehe aler wak...umur wak masih muda lagi...org ambik lesen dh umur senja..lg pening bwk kete cam nk tercabut stereng...voleh.

    mIE...

    ReplyDelete
  3. a ah...nk buat cam mane..dulu mls nk ambik sbb lagi senang jadi penumpang huhuhu


    mIE

    ReplyDelete